Monday 20 December 2010

El CB Mifas perd a Donosti després de dues pròrrogues

Crònica de Lidia Campsolinas Gironella

Els castellonins no van estar encertats en el tir

Derrota del FC Girona Mifas-Esplais en el seu desplaçament a Donosti (63-53). El Salto Bera Bera amb la lliçó apresa després de perdre a Castelló d´Empúries el partit d´anada va plantar cara als castellonins i els va tractar de tu a tu durant tot el partit. L´equip basc no va permetre que el seu rival marxés del marcador en cap moment. Garmendia omnipresent en totes les jugades i amb un canell d´or va fer la meitat dels punts del seu equip. El conjunt castelloní dirigit per Sergi Viñolas va guanyar el primer quart (10-12) i el segon (11-14), arribant al descans amb un avantatge de 5 punts (21-26). El tercer període es va convertir en el botxí dels empordanesos ja que només van ser capaços de fer 4 punts. Tot i guanyar l´últim quart (10-11) el Salto Bera Bera va aconseguir forçar la pròrroga. En els cinc minuts del temps afegit Garmendia va ser el responsable de mantenir a l´equip basc viu i aconseguir forçar la segona pròrroga (49-49). En aquest temps extra els catalans van sortir amb un parcial de 0 a 6 però les faltes dels homes alts que van acabar a la banqueta amb 5 personals i la manca d´encert en el tir van tornar a fer protagonista a Garmendia que no va errar els seus llançaments i fins i tot va col.locar al seu equip 10 punts per davant del marcador.
Amb aquesta derrota el FC Girona Mifas-Esplais se´n va de vacances de Nadal i no tornarà a la competició fins al 16 de gener que jugarà a casa contra l´Ademi Tenerife.