Tuesday 14 December 2010

EL FC GIRONA MIFAS-ESPLAIS GUANYA A HOSPITALET PERÒ PERDONA AL SEU RIVAL

Crònica de Lidia Campsolinas Gironella

Els castellonins amb moltes baixes a l´equip podien haver guanyat de més avantatge

El desplaçament del dissabte a Hospitalet del FC Girona Mifas-Esplais va acabar amb victòria (42-48). El conjunt castelloní afrontava aquest partit amb baixes per lesions de jugadors de puntuació baixa el que volia dir que els canvis serien complicats. El primer quart del partit va tenir un sol color ja que els homes d´Agustí Puig van saber trobar forats fàcils a la defensa local per anotar amb comoditat (8-19). En el segon quart el domini empordanès es va mantenir sense problemes arribant al descans amb el resultat de 27 a 18. A la represa el joc fluid dels castellonins va començar a perdre pistonada i el CEM Hospitalet ho va aprofitar per acostar-se tímidament fent un parcial d´11 a 13. Un desastrós últim quart en el que es van arribar a fallar 5 tirs consecutius de sota la cistella van posar als barcelonins una altra vegada dins del partit. Sortosament no hi va haver temps per a la reacció i finalment Mifas va poder sumar una nova victòria a la Lliga Nacional.
El proper cap de setmana el FC Girona Mifas-Esplais viatja a Donosti on disputarà un partit importantíssim contra el Bera Bera de cara a les aspiracions de classificació de la següent fase de la lliga.