Monday 21 March 2011

MIFAS FA ELS DEURES I GUANYA AMB COMODITAT A LA PISTA DEL PUERTOLLANO

Crònica de Lidia Campsolinas Gironella

Els castellonins tot i fer un mal partit posen emoció al play off d´ascens a l´espera de rebre a casa a l´Alcorcón

Aquest cap de setmana el FC Girona Mifas Esplais s´ha desplaçat a terres manxegues per disputar un nou partit de la fase d´ascens a la Divisió d´Honor B. Els castellonins van arribar a Puertollano cansats després d´un llarg viatge en autocar però conscients que només valia la victòria per a continuar aspirant a una plaça del play off. El primer quart va ser molt espès. Errades infantils en les passades, pilotes perdudes de forma absurda i errors en els tirs clars a sota cistella per part dels homes d´Agustí Puig van marcar els primers minuts del partit. No obstant, tot i les imprecisions, el resultat dels primers 15 minuts de joc va ser de 7-14. En el segon quart Puig va optar per canviar el ritme del partit i passar de la velocitat en atac a un joc més de control i de circulació de la pilota. Aquesta decisió va donar com a resultat un tanteig de 6-16 fins a la mitja part, tancant el marcador a l´equador del partit amb un tranquil.litzador 13-30 pels empordanesos. A la represa i amb el partit controlat només es tractava d´administrar bé l´avantatge de punts i donar minuts a tots els jugadors que s´havien desplaçat a Puertollano. El tercer quart el parcial va ser de 13-17 i el darrer de 15-20, tancant el marcador final amb un clar 41-67. Aquesta victòria col.loca a l´equip castelloní en el grup dels 4 equips que a hores d´ara tenen opcions d´ascens: el CD Mupli-Palencia, el BSR Ama-Alcorcón, el CB Mifas-Esplais i el Salto Bera Bera. Entre aquests 4 clubs, descartant l´Orto Ibérica i el Cocemfe CCM Puertollano –que ja no tenen cap opció- hi haurà la lluita per les dues places que donen l´ascens a la Divisió d´Honor B.
El proper cap de setmana el FC Girona Mifas Esplais descansa però el diumenge 3 d´abril a les 12h. disputarà al pavelló municipal de Castelló d´Empúries el que s´ha de considerar el partit més important de la temporada. L´Ama-Alcorcón es desplaçarà a terres gironines amb la idea de deixar sentenciat el play off. Els castelllonins necessiten guanyar de més de 13 punts al conjunt madrileny en el que es preveu un partit d´alt voltatge no apte per a cardíacs. Del resultat d´aquest enfrontament dependrà, segurament l´ascens o no de categoria.