Monday 18 April 2011

MIFAS TANCA LA TEMPORADA AMB VICTÒRIA CONTRA EL PUERTOLLANO

Crònica de Lidia Campsolinas Gironella

Els castellonins amb aquest resultat han quedat tercers del play off d´ascens

Aquest diumenge al migdia el FC Girona Mifas Esplais va acabar el play off d´ascens a casa enfrontant-se al Puertollano de Ciudad Real. El partit va ser de tràmit pels dos equips ja que cap dels dos s´hi jugava res. Era tant intranscendent que fins i tot va ser aborrit. La superioritat del conjunt local –que va jugar a mig gas- ja es va notar en el primer quart amb un parcial de 12 a 3. A partir d´aquí poca història més: rotacions per a tots els jugadors per acomiadar-se d´un campionat que pels resultats ha sorprès en positiu al club empordanès. Al final del partit es va arribar amb un clar 65 a 29, una victòria que arrodoneix el gran paper que han fet els castellonins en el play off d´ascens.
Aquesta setmana toca descans. Un cop finalitzades les vacances de Setmana Santa es continuarà competint a la Lliga Catalana. El pròxim enfrontament serà el dia 1 de maig a casa contra el CEM d´Hospitalet.