Monday 15 November 2010

DOS DE DOS A LA LLIGA CATALANA

Crònica de Lidia Campsolinas Gironella

Els castellonins van guanyar 50 a 36 als Alisos, el futur del bàsquet català amb cadira de rodes

El FC Girona Mifas Esplais va guanyar aquest diumenge a casa el segon partit de Lliga Catalana contra el CB Alisos (50-36). Aquest equip barceloní, s´ha creat a través de la Federació Catalana de Bàsquet amb Cadira de Rodes per a formar jugadors joves amb l´objectiu que d´aquí a uns anys es converteixin en la referència del bàsquet català.
Els Alisos, entrenats pel seleccionador de Catalunya, Òscar Trigo van venir a Castelló d´Empúries reforçats per 3 jugadors veterans que ja havien penjat les botes fa algunes temporades. El partit va servir per als homes d´Agustí Puig per a provar coses –tant en defensa com en atac- i donar minuts a jugadors que habitualment no en tenen. Tot i la superioritat del conjunt castelloní, una vegada més va quedar demostrat que a l´equip hi ha un greu problema de concentració. Els alts i baixos del joc en un mateix partit fan que el rival escurci diferències en el marcador amb molta facilitat i això contra un equip de la Lliga Nacional es paga car, tal i com ja va passar a Tenerife.
El proper cap de setmana toca descans obligatori després de la retirada de la competició del Costa Daurada de Reus per problemes econòmics.