Wednesday 3 November 2010

EL MIFAS GUANYA AL BERA BERA PATINT MÉS DEL COMPTE

El Girona FC Mifas-Esplais capaç del millor i del pitjor en el seu primer partit de lliga Nacional.

El Girona FC Mifas-Esplais es va estrenar aquest diumenge a la Lliga Nacional amb una victòria  a casa davant del Bera Bera de Donosti (41-33). Els castellonins van fer un primer quart per enmarcar. El cinc inicial, amb un joc ràpid i una gran defensa va deixar als bascos sense poder de reacció. El resultat de 19 a 2 ho diu tot. A partir del segon quart l’exhibició que s’havia vist es va convertir en un seguit d’errades defensives i en un atac nul, tal i com demostren el 4 solitaris punts que va anotar l’equip local fins arrivar al descans. A la mitja part amb el resultat de 23 a 12 semblava que el partit estava controlat però els empordanesos van continuar sense trobar el joc d’exhibició dels primers minuts i van permetre que els visitants s’acostessin en el marcador (33-24). A l’ultim quart els bascos van posar la directa i van arribar a col.locar-se a només 3 punts del MIFAS. Els locals van saber aguantar la pilota els 24 segons de possessió i amb atacs llargs van impedir la remuntada del Bera Bera.
                Al final, regust de victòria agredolça tenint en compte que el joc va tenir dues fases ben fiferenciades. Una vegada més, el Girona FC Mifas-Esplais va demostrar que és capaç de fer un gran bàsquet però que amb pocs minuts de diferència pot mostrar la seva pitjor cara. Aquesta primera victòria a la Lliga Nacional s’ha de considerar un bon regal anímic de cara al desplaçament del proper cap de setmana a Tenerife.