Monday 29 November 2010

EL CB MIFAS FA ELS DEURES I GUANYA A CASA A L´ORTOIBÉRICA D´OVIEDO

Crònica de Lidia Campsolinas Gironella

Els castellonins amb aquesta victòria es col·loquen virtualment líders a la classificació

Aquest dissabte a la tarda el FC Girona Mifas-Esplais va guanyar a casa a l´Ortoibérica d´Oviedo (49-38). Tot i que el primer i el segon quart van ser força igualats (12-10 i 21-18) a partir de la represa els castellonins van posar la directa per solucionar el partit. Una bona defensa pressionant sobre els jugadors rivals a l’alçada de mig camp va permetre robar moltes pilotes i deixar el marcador al final del tercer quart amb el resultat de 35 a 24. Amb aquest avantatge i sense cap mena de pressió en el darrer quart els locals van saber jugar amb calma i administrar correctament els punts que tenien de marge. Aquesta victòria s’ha de considerar important tenint en compte que col·loca a l’equip castelloní com a líder virtual –amb un partit menys que el CEM d’hospitalet- de la classificació.
El proper dissabte el FC Girona Mifas-Esplais juga precisament a la pista del CEM d´Hospitalet partit de Lliga Catalana. En aquesta competició els castellonins de moment han guanyat els dos partits que han disputat.