Sunday 20 February 2011

MIFAS ES COL.LOCA A LES SEMIFINALS DE LA LLIGA CATALANA

Crònica de Lidia Campsolinas Gironella

Els castellonins en un gran partit carregat d´emoció van vèncer al Costa Daurada (50-52)
El FC Girona Mifas Esplais va disputar aquest dissabte a la tarda a Reus el partit que els donava el passi a les semifinals de la Lliga Catalana. Els castellonins viatjaven a terres tarragonines amb un equip de circumstàncies per culpa de les lesions dels jugadors titulars i els seus compromisos professionals. Conscients que el partit s’havia de tirar endavant, els homes d´Agustí Puig van mostrar una gran actitud a la pista i van plantar cara al seu rival en tot moment. El primer quart va començar amb molta igualtat (10-12). En el segon el Costa Daurada va aprofitar les errades defensives dels visitants remuntant el marcador fins aconseguir un avantatge d´11 punts al descans. A la represa Puig va retocar la defensa i va donar els seus fruits. Els seus jugadors sense perdre la concentració van anar esgarrapant punts fins aconseguir un tanteig favorable de (7 a 12) en el tercer quart. En el tram final del partit la remuntada es veia possible i així va ser. A l’últim minut de joc un intercanvi de cistelles per part d’un i altre equip van posar tota l’emoció d’un gran partit. Al final el premi a la constància, concentració i joc d’equip va ser pels castellonins amb un ajustadíssim 50-52 final.
El proper cap de setmana el FC Girona Mifas Esplais comença una nova aventura esportiva: l´inici del play off d’ascens a Divisió d´Honor B. El primer partit es jugarà a Alcorcón, Madrid. Davant aquest nou repte Puig espera poder recuperar bona part dels jugadors lesionats per afrontar amb més garanties l´intent de pujar de categoria.