Tuesday 1 February 2011

VICTÒRIA CÒMODA CONTRA L’UNES SANT FELIU A LA LLIGA CATALANA.

Crònica de Joan Saló Darder:

El GIRONA FC Mifas-Esplais, va aconseguir ahir diumenge, una nova victòria  a la lliga catalana. Tot i jugar un partit gris, i sense gaire encert tant en defensa com en atac, la victòria per l’equip gironí no va perillar en cap moment. Ja a la finalització dels primers 10 minuts el marcador marcava un 12 – 4 favorable. En el segon quart, igual que en el primer, la defensa no era bona i això permetia a l’Unes arribar fàcil, i els nostre problemes en atac estàtic i la poca velocitat a l’hora de circular la pilota, no ens permetia arribar amb facilitat a finalitzar la jugada amb cistella. Tot i els alt i baixos, es va arribar al final de la primera part amb un marcador de 26 – 12 que encarrilava el partit.

En els segons 20 minuts la tònica del partit va ser idèntica a la primera part, i els dos entrenadors van aprofitar per donar minuts a tots els jugadors de banqueta ja que el marcador així o permetia. Tot i els canvis, la millora del joc i l’encert anotador, no va canviar n’hi per part d’un equip n’hi per l’altre, arribant a l’últim quart amb un 38 – 22. L’últim quart va ser el mes igualat de tots, ja que va finalitzar amb un parcial de 10 a 10, arribant al final de partit amb un clar 48 – 32 i aconseguint la 3ª. victòria a la lliga catalana.

El proper cap de setmana l’equip, es desplaçarà fins a Oviedo per jugar contra l’Ortoiberica, partit importantíssim, de cares a encarar la segona fase. Fase que esperem que puguem afrontar amb les màximes possibilitats de pujar de categoria.